Marylien

Marylien

Wie ben ik?

 

Op de een of andere manier heeft het mystieke in het leven mij altijd al aangetrokken. Wat voor mij als kind/tiener onverklaarbaar was vond ik nog het meest fascinerend. Door de jaren heen merkte ik ook meer en meer op dat de religie werd losgelaten door mezelf en anderen en het een heuse zoektocht was naar wat nu? Zoals velen onder ons wist ik niet goed waar ik nu voor bestemd was, wat ik kwam doen, dus ging ik op pad.

Stilaan vond ik mijn weg via het volgen van een therapie-opleiding waar ik antwoorden vond rond mijn levensvragen en andere breinbrekers. Mensen als C. G. Jung, R. Assagioli, K. Wilber, Byron Katie, Eckhart Tolle, … één voor één ben ik hen dankbaar om op mijn pad te komen waarbij ik de kans kreeg om hun tips in mijn leven toe te passen en te evolueren. Tijdens de opleiding dienden we zelf therapie te volgen en dit bracht mij bij mijn grootste angsten. Mijn grootste angsten tegemoet gaan was een grote uitdaging en ik ben heel dankbaar dat mijn partner mij hierin heeft gesteund.

Door dit proces en mijn pad te volgen ben ik als mens erg gegroeid. Ik ben te weten gekomen wat mijn grootste talent is  en dit wil ik heel graag delen met de wereld. Een wijs man heeft ooit gezegd dat het niet de bedoeling is om zijn pad van groei te volgen, maar dat van jezelf. Ieder is uniek en elk heeft een eigen leven met zijn leerschool. Graag wil ik dit samen met jou ontdekken aan de hand van mijn behandelingen.

Op weg naar de schat die je zelf bent.