Healing Laat jou bijstaan door de helende handen van Marylien

Veelal krijg ik de vraag wat mijn talent nu inhoudt. Hieronder tracht ik een zo goed mogelijk antwoord te geven maar bij eventuele vragen mag je gerust contact opnemen.

healing met Marylien


Mijn talent? Helende handen.

 

Mijn talent is dat ik helende handen heb. Ik herstel het contact met de levensenergie waar we als mens deel van uitmaken. Hierdoor wordt je essentie, wie je werkelijk bent, meer naar boven gebracht. Lichaam en geest komen beter in balans en daardoor krijg je meer de mogelijkheid jouw potentie effectief te gebruiken. Er komt terug harmonie in je leven. Het versterkt daarenboven de lichamelijke, emotionele en geestelijke gezondheid. Hierdoor komt de wijsheid van de ziel beter tot uiting.


Hoe ga ik te werk en wat zijn de effecten?

 

Met mijn helende handen ga ik aan de slag met jou en jouw lichaam zoals het op dat moment is. Ik gebruik mijn eigen technieken. Op een heel natuurlijke manier laat ik mij leiden door mijn intuïtie.  Oude patronen, ziektes en trauma’s kan ik op deze wijze snel opsporen en helen. Ik werk heel herstelgericht. Effecten die zich bijvoorbeeld kunnen voordoen na de behandeling zijn onder andere: een diepe ontspanning; rust; verdwijnen van hartritmestoornissen; migraine die verdwijnt; zenuwpijnen die minder intens worden; enzovoort. Tijdens de behandeling zie ik waar het probleem juist ligt en krijg ik inzicht in wat er voor jou nodig is. Zelf vind ik het belangrijk dat ik de inzichten die ik verwerf met jou deel. Zo kun je na de behandeling zelf aan de slag, wat het proces alleen maar ten goede kan komen. De uitspraak: “Iets wat je zelf doet, doe je meestal beter” vind ik hier zeker toepasselijk want eigen ervaring zorgt nog steeds voor betere effecten.

Ik werk op een behandeltafel waarbij je enkel je schoenen uitdoet. Loszittende kledij is hierbij beter omdat het lichaam tijdens de behandeling vaak in een ontspannende fase gaat waardoor knellende kledij soms in de weg kan zitten. Voor wie snel afkoelt kan een extra paar sokken leuk zijn. Zelf heb ik altijd dekentjes die gebruikt kunnen worden.

Zin om het eens uit te proberen? Neem gerust contact op, ik zie er alvast naar uit jou te ontmoeten!

Wie ben ik? Marylien