Ongecategoriseerd

Zelfzorg Wat betekent het écht? Laat je gerust begeleiden via healing

juli 24, 2018

zelfzorg
Het woord zelfzorg wordt als een automatisme in ons dagdagelijks taalgebruik geplaatst en we staan niet meer stil bij wat het betekent. Je zegt heel makkelijk tegen iemand: ‘Zorg goed voor jezelf’, ‘Zelfzorg is belangrijk’, … maar zorg jij écht voor jezelf? Of geef jij slechts de ander een advies wat jij eigenlijk ook voor jezelf zou moeten doen?

Wat betekent zelfzorg nu eigenlijk?

De meesten onder ons zitten op een dwaalspoor. De een al wat verder van zijn essentie verwijderd dan de ander. Dat maakt dat we ons dagdagelijks vullen met allerlei zaken. Eten, een volle agenda, sociale contacten via verschillende media, tv, … maar deze werken slechts tijdelijk. Het gevoel dat er iets anders is blijft knagen en dan ga je over naar de volgende vulling. Toch merk ik – uit eigen ervaring – dat wanneer je dichter bij jouw pad komt je een soort van innerlijk geluk voelt. Een geluk dat je niet langer bij de ander of in iets anders zoekt maar dat jezelf vervult. Verslavingen voor o.a. controle, invulling, … vallen stilaan weg en er komt vertrouwen in de plaats. Het is leuk om dit waar te kunnen nemen en te ervaren. Het zelf ontplooit zich stilaan.

Hoe kan healing bijdragen voor jouw zelfzorg?

Via healing op het lichaam kan Marylien jou helpen om samen met jou je blokkades op te sporen en te zoeken naar wat jij nodig hebt om dichter bij jouw pad te komen. Jouw lichaam vertelt mij op een unieke manier wat het nodig heeft. De lichaamstaal is een wonderlijk gegeven. Tijdens of na de sessie geef ik tips of advies van wat ik heb opgemerkt. Door dit dan in je dagelijks leven te integreren, leer jij wat zelfzorg is en leer je het zelf beter kennen en voel je beter wat bij jou past.

Neem gerust eens contact op en laat je verrassen door de helende handen van Marylien.

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.